Sådan får du råd til rengøringshjælp

udgivet: 17. juli 2018
, sidst redigeret: 27. august 2018
Sådan får du råd til rengøringshjælp
I en travl hverdag kan det være svært at finde tid og overskud til at klare mange af hverdagens opgaver i og omkring hjemmet. Samtidig kan udgifterne til at hyre hjælp udefra også presse et i forvejen stramt budget. Men det er faktisk muligt at skabe luft i budgettet uden, at man skal tage ekstraarbejde eller bruge en masse af den sparsomme fritid på det.

I Mybankers ’Bedste Bank 2018’-undersøgelse svarede 70% af deltagerne, at de ikke troede, at de ville opnå bedre vilkår i en anden bank. Men sådan forholder det sig ikke nødvendigvis.

 

”Når først børnefamiliens budget indeholder realkreditlån, boliglån og forskellige andre lån, kan det være en god ide at mybanke sin økonomi og give andre banker muligheden for at få dig som kunde,” siger Ulrik Marschall, der er kommunikationschef i Mybanker.

 

Man mybanker sin økonomi ved at indtaste oplysninger om husholdningens privatøkonomi på Mybankers platform. Herefter sender Mybanker informationerne videre til bankerne i anonymiseret form, og bankerne får dermed mulighed for at gøre sig ekstra umage for at vinde en ny kunde, ved at sende et attraktivt tilbud retur.

 

8 ud af 10, der modtager et gratis tilbud fra en bank gennem Mybankers hjemmeside ender med at spare penge. Penge som kan bruges til at forsøde tilværelsen med at købe hjælp til rengøring, havearbejde eller andre hverdagsopgaver, som har det med at blive udskudt eller løst i sidste øjeblik.

 

Klik her, hvis du vil lade bankerne slås om at få dig som kunde

 

Siden 2013 har Mybanker hjulpet tusindevis af danskere med at finde en bank, der har gjort sig fortjent til at få dem som kunder. Måske det kunne være relevant for dig. Prøv det. Det er gratis.

 

Hold dig opdateret med nyheder, gode råd og perspektiver på privatøkonomi. Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her.

sidst redigeret: 27. august 2018