Overvældende interesse for ny bank-service

udgivet: 26. august 2013
, sidst redigeret: 26. august 2013
Overvældende interesse for ny bank-service
Interessen for vores kommende bank-service har mildest talt været overvældende. Vi havde håbet på at finde 100 brugere, der gerne ville teste vores service af. Det lykkedes i den grad, faktisk er vi allerede nu oppe på over 900 bankkunder, der har tilmeldt sig.

Vi har desværre ikke kapacitet til at åbne for at alle kan komme ind i første runde, så vi åbner stille og roligt for flere og flere brugere. Vi forventer at kunne åbne for de første indenfor få uger. Hvis du er på "ventelisten", giver vi dig direkte besked om hvad du skal gøre, så snart vi kan åbne for dig.

Hvis du kunne have glæde af at finde ud af hvor meget de kan spare ved at skifte bank, så kan du tilmelde dig via nedenstående formular. Vi giver adgang til vores nye service efter først-til-mølle princippet og åbner først op for offentlig adgang til vores service når alle, der har været på vores ”venteliste”, har haft chancen for at afprøve vores service (gratis og uforpligtende, selvfølgelig).

Hvis du vil være blandt de første, der får adgang så tilmeld dig her:

 

 

 

Din tilmelding er uforpligtende og du kan altid framelde dig igen. Vi sender dig en e-mail med nærmere information, når vores service er klar til dig.

sidst redigeret: 26. august 2013