Nyt på Mybanker.biz: Få overblik over alle dine aftaleindskud

Har du opsparing placeret i et eller flere pengeinstitutter, kan det hurtigt blive svært at bevare overblikket. Hvor står pengene, hvilken rente får du, og hvor længe er de bundet endnu? Det kan vi nu hjælpe dig med.

Skrevet af Redaktionen

Denne artikel er fra maj 2013

 

Mange af vores brugere har i årenes løb efterspurgt en samlet oversigt over deres aftaleindskud. Vi har udviklet mybanker.biz, så dette fremover er muligt. Du kan nu få et totalt overblik over alle dine aktive aftaler – både dem, som du har indgået via Mybanker.biz og dem som du har indgået med banker, som ikke er aktive på vores site.

Der er flere fordele for dig, ved at benytte denne nye mulighed.
For det første får du som sagt et totalt overblik over, hvor dine penge er placeret og hvornår dine aftaleindskud udløber.
Dernæst sender Mybanker.biz automatisk en e-mail til dig 14 dage før et af dine aftaleindskud udløber. På den måde bliver du sikret ikke at glemme, at et aftaleindskud er udløbet. Når et aftaleindskud udløber, overgår kontoen typisk til en “basis” konto hos banken, hvortil er tilknyttet en ikke nævneværdig rente.
Endelig tilbyder Mybanker.biz, at indhente en gratis forespørgsel inden udløb af hvert aftaleindskud, som er tilknyttet din brugerprofil. Du får således et godt overblik over renteniveauet ved udløb af dine aftaleindskud og mulighed for nemt at forlænge eller omplacere dine indskud.

Kom i gang med investering

Kom i gang med at investere og tag kontrollen over dine penge

Se investeringsmuligheder

Om forfatteren Redaktionen

Nu kan du indsætte dobbelt så mange penge på din aktiesparekonto

Læs artiklen
aktiesparekonto op til 100.000 kr hos Mybanker
12. maj 2020 Hvad er den bedste investering over tid? 14. februar 2020 Vælg den rigtige investeringsstrategi Får du nok ud af din opsparing 7. januar 2020 Investering i aktier