Nyt på Mybanker.biz: Få overblik over alle dine aftaleindskud

Har du opsparing placeret i et eller flere pengeinstitutter, kan det hurtigt blive svært at bevare overblikket. Hvor står pengene, hvilken rente får du, og hvor længe er de bundet endnu? Det kan vi nu hjælpe dig med.

Skrevet af Redaktionen

Mange af vores brugere har i årenes løb efterspurgt en samlet oversigt over deres aftaleindskud. Vi har udviklet www.mybanker.biz, så dette fremover er muligt. Du kan nu få et totalt overblik over alle dine aktive aftaler – både dem, som du har indgået via Mybanker.biz og dem som du har indgået med banker, som ikke er aktive på vores site.

Der er flere fordele for dig, ved at benytte denne nye mulighed.
For det første får du som sagt et totalt overblik over, hvor dine penge er placeret og hvornår dine aftaleindskud udløber.
Dernæst sender Mybanker.biz automatisk en e-mail til dig 14 dage før et af dine aftaleinskud udløber. På den måde bliver du sikret ikke at glemme, at et aftaleindskud er udløbet. Når et aftaleindskud udløber, overgår kontoen typisk til en “basis” konto hos banken, hvortil er tilknyttet en ikke nævneværdig rente.
Endelig tilbyder Mybanker.biz, at indhente en gratis forespørgsel inden udløb af hvert aftaleindskud, som er tilknyttet din brugerprofil. Du får således et godt overblik over renteniveauet ved udløb af dine aftaleindskud og mulighed for nemt at forlænge eller omplacere dine indskud.
Hvis du har et eller flere aftaleindskud, som du ønsker at få tilknyttet din brugerprofil, skal du blot sende os en e-mail på info@mybanker.biz eller ringe til os på 70 20 72 34. Det eneste vi skal bruge er startdatoen for aftalerne, udløbsdatoen, beløbets størrelse, din nuværende rente og navn på banken.
Dine oplysninger er kun tilgængelige for betroet personale hos Mybanker.

Ønsker du at investere dine penge?

Få en oversigt over udbydere af investeringsprodukter og se dine muligheder for at investere.

Find oversigten her

Om forfatteren Redaktionen

Tjek omkostningerne inden du vælger din investeringsapp

Læs artiklen
Tjek omkostningerne inden du vælger din investeringsapp
Er en aktiesparekonto noget for dig 20. februar 2019 Er en aktiesparekonto noget for dig? renten i dag februar 20198 1. februar 2019 Renten i dag – Februar 2019 Betaler du for meget i gebyrer 19. juni 2018 Hvilken app til investeringer skal jeg vælge?