Lettere bankskifte med større besparelser

Lettere bankskifte med større besparelser

Lettere bankskifte med større besparelser

Der er gode nyheder til Mybankers brugere. Mandag den 24. april gik sammenligningsportalen i luften med en opdateret version af den populære Skift bank tjeneste. Det er noget, der kommer brugerne til gavn, fortæller Nete Sørensen, souschef i København-afdelingen i Jutlander Bank.

”Vi kan optimere brugernes økonomi mere nøjagtigt nu, hvor vi før forbedringen af Skift bank tjenesten gav standardiserede tilbud, som så blev optimeret ved et efterfølgende møde i banken.”

Helt konkret betyder ændringerne af Skift bank tjenesten, at det nu i højere grad er muligt for bankerne at beregne tilbud, hvor alle kundernes lån kan omlægges eller sammenlægges under et realkreditlån, hvis de ligger indenfor ejendommens belåningsgrænse, hvilket kan være en stor fordel. Med andre ord er det nu blevet muligt for bankrådgiverne at optimere brugernes økonomi og giver mulighed for store besparelser, du måske ikke troede var mulige.

Du kan blandt andet læse om vores bruger Morten, der sparede 60.000 kr. ved at skifte bank.

”Det har for det første betydet et reduceret tidsforbrug for os banker. For det andet kan vi give kunderne mere retvisende tilbud på, hvad vi kan gøre for dem, hvor kunderne får et mere retvisende billede af fordelene ved at skifte bank. Når vi for eksempel giver et tilbud på at omlægge et realkreditlån, kan vi nu sammenlægge alle kundernes lån under et realkreditlån, hvis lånene ligger indenfor ejendommens belåningsgrænse. Den mulighed havde vi ikke før,” siger Nete Sørensen.

Har du tidligere prøvet kræfter med Skift bank tjenesten uden at modtage tilbud med besparelser, er der gode muligheder for at det ikke længere er tilfældet. Du kan gratis og uforpligtende se om du kan spare noget.

 

Mere overskueligt

Ud over forbedringerne i måden at præsentere tilbud fra bankerne på, vil det også snarligt blive nemmere for brugerne at dele deres skatteoplysninger via NemID, da den opdaterede Skift bank tjeneste vil få lavet integration med SKAT.

”En af vores udfordringer har været at gøre processen omkring et bankskifte let og overskueligt for vores brugere, og det er noget vi løbende arbejder på. Vi har lavet nogle brugerundersøgelser, som viser, at processen og den præsentation af tilbud, vi nu har lavet, passer bedre med det, vores brugere søger. Integrationen med SKAT er på trapperne, da vi hos vores brugere oplever, at det med at sende skatteoplysninger kan være en langsommelig og besværlig proces, som vi derfor nu vil spare dem for. ” fortæller Mark Rosenvinge Hjelmgaard, webudvikler i Mybanker. Han synes, at arbejdet med den forbedrede Skift bank tjeneste har været en vigtig opgave.

”Det er bestemt en udfordring, men også en spændende proces at være med i. Økonomi kan være et lidt tungt emne, som mange udskyder til fordel for hverdagens strabadser. Derfor er det spændende at være med til at skabe en service, som gør det nemt og overskueligt at få de bedste tilbud på sine bankforretninger.”

 

Tilbudsoversigt

Som en del af opdateringen af Skift bank tjenesten vil brugerne fremover få en langt mere overskuelig tilbudsoversigt. Du kan gratis hente op til tre uforpligtende banktilbud via Skift bank tjenesten her.

”De kan selvfølgelig se alle detaljerne omkring bankernes tilbud, men vi har forsøgt at simplificere overblikket ved at fokusere på månedlig ydelse og besparelse i forhold til den nuværende bank. På den måde forventer vi, at langt flere lykkes med at få gode tilbud og med at vælge den bank, som er bedst for dem og deres økonomi,” siger Mark Rosenvinge Hjelmgaard.

Overvejer du et bankskifte?

Gør som 250.000+ danskere. Indhent tilbud med Mybanker og find den bedste bank og rådgiver for dig

Find din nye bank