Lettere bankskifte med større besparelser

udgivet: 27. april 2017
, sidst redigéret: 10. maj 2017
Lettere bankskifte med større besparelser
I mandags gik Mybanker i luften med en forbedret Skift bank tjeneste, hvor du som bruger nemmere og hurtigere kan få overblik over fordelene ved at skifte bank. Derudover er der bedre muligheder for optimering af din økonomi – med store besparelser til følge.

 

Der er gode nyheder til Mybankers brugere. Mandag den 24. april gik sammenligningsportalen i luften med en opdateret version af den populære Skift bank tjeneste. Det er noget, der kommer brugerne til gavn, fortæller Nete Sørensen, souschef i København-afdelingen i Jutlander Bank.

 

”Vi kan optimere brugernes økonomi mere nøjagtigt nu, hvor vi før forbedringen af Skift bank tjenesten gav standardiserede tilbud, som så blev optimeret ved et efterfølgende møde i banken.”

 

Helt konkret betyder ændringerne af Skift bank tjenesten, at det nu i højere grad er muligt for bankerne at beregne tilbud, hvor alle kundernes lån kan omlægges eller sammenlægges under et realkreditlån, hvis de ligger indenfor ejendommens belåningsgrænse, hvilket kan være en stor fordel. Med andre ord er det nu blevet muligt for bankrådgiverne at optimere brugernes økonomi og giver mulighed for store besparelser, du måske ikke troede var mulige.

 

”Det har for det første betydet et reduceret tidsforbrug for os banker. For det andet kan vi give kunderne mere retvisende tilbud på, hvad vi kan gøre for dem, hvor kunderne får et mere retvisende billede af fordelene ved at skifte bank. Når vi for eksempel giver et tilbud på at omlægge et realkreditlån, kan vi nu sammenlægge alle kundernes lån under et realkreditlån, hvis lånene ligger indenfor ejendommens belåningsgrænse. Den mulighed havde vi ikke før,” siger Nete Sørensen. 

 

Har du tidligere prøvet kræfter med Skift bank tjenesten uden at modtage tilbud med besparelser, er der gode muligheder for at det ikke længere er tilfældet. Du kan gratis og uforpligtende se om du kan spare noget her

 

Mere overskueligt

Ud over forbedringerne i måden at præsentere tilbud fra bankerne på, vil det også snarligt blive nemmere for brugerne at dele deres skatteoplysninger via NemID, da den opdaterede Skift bank tjeneste vil få lavet integration med SKAT.  

 

”En af vores udfordringer har været at gøre processen omkring et bankskifte let og overskueligt for vores brugere, og det er noget vi løbende arbejder på. Vi har lavet nogle brugerundersøgelser, som viser, at processen og den præsentation af tilbud, vi nu har lavet, passer bedre med det, vores brugere søger. Integrationen med SKAT er på trapperne, da vi hos vores brugere oplever, at det med at sende skatteoplysninger kan være en langsommelig og besværlig proces, som vi derfor nu vil spare dem for. ” fortæller Mark Rosenvinge Hjelmgaard, webudvikler i Mybanker. Han synes, at arbejdet med den forbedrede Skift bank tjeneste har været en vigtig opgave.

 

”Det er bestemt en udfordring, men også en spændende proces at være med i. Økonomi kan være et lidt tungt emne, som mange udskyder til fordel for hverdagens strabadser. Derfor er det spændende at være med til at skabe en service, som gør det nemt og overskueligt at få de bedste tilbud på sine bankforretninger.”

 

Som en del af opdateringen af Skift bank tjenesten vil brugerne fremover få en langt mere overskuelig tilbudsoversigt.

 

”De kan selvfølgelig se alle detaljerne omkring bankernes tilbud, men vi har forsøgt at simplificere overblikket ved at fokusere på månedlig ydelse og besparelse i forhold til den nuværende bank. På den måde forventer vi, at langt flere lykkes med at få gode tilbud og med at vælge den bank, som er bedst for dem og deres økonomi,” siger Mark Rosenvinge Hjelmgaard.

 

Du kan gratis hente op til tre uforpligtende banktilbud via Skift bank tjenesten her

 

sidst redigéret: 10. maj 2017
3 kommentarer
Leticia Lopez
18. July kl. 11:04
Hej
Jeg tilbyder lån mellem 50.000 kr op til 10.000.000 kr lav rente på 2% gratis uden kredit check. Hvis du er interesseret så kontakt mig på
   e-mail: lopezleticiafinancia@gmail.com
E-mail: lopezleticiafinancia@gmail.com
Van Baast Maria
20. July kl. 18:19
Hej
Indbyggerne i Frankrig, Belgien, Ny Kaledonien, fransk Polynesien, Wallis Og Futunaøerne ,Schweiz,
Tyskland, Italien, Portugal, Spanien,storbritannien, sverige,Danmark,Norge, Canada osv ... og andre over hele verden, Vi tilbyder lån til private fra 50.000 Kr til 25.000.000 Kr for alle personer eller Virksomheden ønskede, og i stand til at gøre en tilbagebetale med en rente på 1,5% og 2% på det ønskede beløb, og den periode, du ønsker med ingen depositum.Vi gør vores lån på følgende områder :
- Lån til kontant skole
- Udarbejdet Finansielle
- I fast ejendom lån
- Investeringer lån
- Bil lån
- Konsolidering af gælden
- Indfrielse af kredit
- Personlige lån
-Du er gået i stå
Hvis du er virkelig interesseret i vores tilbud, og du har brug for et lån, så prøv at kontakte os for mere information.
kontakt mig venligst :vanbaastfinance@gmail.com
E-mail: vanbaastfinance@gmail.com

Skype: vanbaastfinance
Jeg er en långiver
21. July kl. 15:00
En stor mængde af velgørende organisationer
Meget kære hr. eller fru
Alder af 52 år, og jeg er i øjeblikket syge og i betragtning af min alder og min nuværende helbredstilstand jeg ønsker at donere min ejendom. Jeg har en stor sum, som jeg ønsker at gøre tilgængelig for dem ved en gave at tillade dig at udføre værker af goodwill.
Hvis jeg valgte at kontakte dig, det er fordi jeg ønsker det skal ske uden alt for megen omtale rundt omkring på grund af mine tidligere aktiviteter.
Jeg kontakte dig i dag, så at du vil acceptere at tjene som en juridisk administrator (modtageren) og til at gennemføre et handlingsprogram, enten et fundament eller en NGO kan hjælpe ældre og børn i vanskelige situationer. Jeg har de officielle og juridiske dokumenter vedrørende disse fonde (€400.000 Uros) og jeg fortælle dig at min mand (Daniella) er ikke længere og jeg har ikke haft et barn enten. For at være ærlig med dig, var det under en lille tur i min tabte øjeblikke på internettet, jeg snuble på din adresse.
Og det er når jeg besluttede at kontakte dig og fortælle dig om mit projekt. Jeg vil oprigtigt undskylde denne besked. Da jeg var stadig arbejder, jeg var en forretningsmand og det tillod mig at røre flere forretningsområder, var hvoraf nogle ikke altid lovlige. Det er netop at indløse mig selv og til at slette lidt min fejl, at jeg ønskede at donere alt jeg nødt til at udføre et arbejde af goodwill, men jeg gentager, at jeg håber, at det ikke er formidlet af medierne.
Men jeg vil gerne bekræfte dine detaljer (fornavn, efternavn, fuldstændig adresse, tel).
Hvilke faglige aktivitet gøre du motion? Er du gift? Har du børn? Hvor gammel er du? Hvad projektet vil du opnå med disse midler? Først og fremmest er det vigtigt, at vi etablerer en bunden af tillidsforholdet mellem dig og mig at gennemføre dette projekt.
For at gøre dette er det vigtigt at du besvare alle mine spørgsmål. Du bedes svare mig på privat adressen på min avocat:janssonulf425@gmail.com
Modtage min dybtfølte venskaber. Venlig hilsen
NB: Gave vil blive givet til den første comer
Del dine erfaringer eller spørg Mybankers tusinder af brugere til råds her. Kommentarerne er til brug for Mybankers brugere og besvares ikke af Mybanker eller artiklens forfatter.
Har du læst Mybanker.dk's generelle debatregler?