Jul på afbetaling? Her er dine muligheder

Jul på afbetaling? Her er dine muligheder

Julen står atter for døren, og dermed er det tid til gaver, steg og træ. Men for mange er julen også lig med lommesmerter, for det kan lynhurtigt blive en dyr højtid. Men hvis du hører til dem, der har en nogenlunde stabil indkomst og økonomi, findes der muligheder for at få finansieret julen rentefrit. Det kræver dog, at du kan betale pengene tilbage igen, så snart kalenderen siger 2017.

 

Mulighed 1: Lån 2.000 kroner

Det kan lade sig gøre at låne 2.000 kroner uden renter og gebyrer, når løbetiden på lånet er en måned. Eksempelvis er træk på et kreditkort rentefrit i op til 45 dage. Kører du i stedet Magasinkortet igennem maskinen, er der ingen renter og gebyrer ved månedens kontoudligning. Er du på udkig efter et kviklån, er første kviklån hos Vivus gratis. Men derefter begynder der at løbe renter på. Tager du et såkaldt mikrolån fra Ferratum, rammer renten svimlende 524,62 procent, så det kan blive en dyr juleand.

 

Mulighed 2: Lån 4.000 kroner

Skal du låne 4.000 kroner til julens fornøjelser, er det om at holde tungen lige i munden. Afhængig af hvilken løsning du vælger, kan det nemlig blive en dyr omgang. Med en kassekredit på 4.000 kroner, hvor løbetiden er et år, er låneomkostningerne 168 kroner, idet renten lyder på 7,92 procent. Det er den billigste løsning. I den dyre ende er et kviklån med en rente på hele 103,40 procent og ÅOP på 235,80. Det kommer med andre ord til at koste dig 3.260,55 kroner at låne 4.000 kroner.

 

Sammenlign lån til forbrug

Der er ingen grund til at betale for meget for forbrugslån. Sammenlign altid før du låner.

Se mere