Flere finder vej til deres nye bank via en internetplatform

udgivet: 24. juli 2018
, sidst redigeret: 24. juli 2018
Flere finder vej til deres nye bank via en internetplatform
Danskerne benytter oftere og oftere forskellige internetplatforme, når de ønsker at få et overblik over rejser, forsikringer og telefoni. Et stigende antal bankkunder gør det nu også, når de ønsker at skifte bank. Mybanker gør det lettere at finde den rette bank.

De økonomiske behov ændrer sig i løbet af livet. De krav, man stiller til sin bank som ung studerende er ikke de samme, som senere i livet, hvor man står med realkreditlån, boliglån, billån og forbrugslån. Mybanker har udviklet den største internetplatform for bankskifter i Danmark og den bliver brugt flittigt.

 

”Danskerne er efterhånden vant til at søge information via forskellige internetplatformer. Mybankers platform gør det let at få information og tilbud fra flere banker på sin økonomi. Vi tror på, at flere og flere danskere vil gå denne vej, når vil undersøge om deres nuværende bank er den rette for dem,” siger Ulrik Marschall, der kommunikationschef i Mybanker.

 

Hver måned mybanker mere end 3.000 bankkunder deres økonomi ved at lave et udbud på deres privatøkonomi via Mybankers udbudsplatform. Det gør de med henblik på at finde ud af, om der er en bank, som vil gøre mere for dem end deres nuværende bank. I årets første 6 måneder har bankkunder modtaget tilbud fra banker, der svarer til udlånsvolumen fra en mindre dansk bank.

 

Udbuddet sendes i anonymiseret form ud til en række banker i området, som dermed har mulighed for at strikke et attraktivt tilbud sammen, som kan få bankkunden til at udskifte sin nuværende bank med en ny. Banken ved, at den er i konkurrence med andre banker og vil derfor gøre sig umage for at vinde kunden. 

 

Bankkunden modtager op til tre tilbud, og når de er vurderet, besluttes det, om der anledning til at gå videre med en af bankerne. I så fald arrangeres et møde med den nye bank, hvor de nærmere aftaler kan blive forhandlet. 

 

Hvis du endnu ikke har prøvet det, kan du klikke her og få op til tre gratis tilbud fra banker, som vil gøre sig umage med at få dig som kunde.

sidst redigeret: 24. juli 2018