Flere banker og højere renter på Mybanker.biz

Flere banker og højere renter på Mybanker.biz

De seneste 14 dage er flere pengeinstitutter begyndt at byde højere renter på Mybanker.biz , er bankerne nu begyndt at drive renteniveauet på Mybanker.biz betydeligt op.

Skrevet af Redaktionen

Artiklen er fra november 2013

 

Generelt ligger de tilbudte satser på Mybanker.biz med 1 års binding nu ca. 25% højere end bankernes officielle listesatser. Det skyldes, at bankerne let kan justere priserne fra dag til dag, når de bruger Mybanker.biz og derfor hele tiden kan tilpasse deres satser til deres aktuelle indlånsbehov, uden at skulle ændre i markedsføringsmateriale mv.

 

Udover at kunne tilbyde usædvanligt højere renter på 1 års binding lige pt., har den øgede konkurrencesituation også betydet, at flere nye banker byder med helt oppe i toppen af rentespektret. Det er en stor fordel for de af vores brugere, som bruger Mybanker.biz til at fordele større beløb over flere banker, for at holde sig under indskydergarantien. I skrivende stund ligger top 4 banker f.eks. og byder mellem 1,75% og 1,90% på 1 års binding.

 

https://www.mybanker.biz/

 

 

Får du nok ud af dine penge?

Få mest muligt ud af opsparingen. Sammenlign bankernes renter på opsparing her – gratis.

Sammenlign opsparingskonti

Om forfatteren Redaktionen

Derfor kan du få høj indlånsrente i bestemte banker

Læs artiklen
høj indlånsrente
Har du styr på de nye regler for indskydergarantiens dækning? 27. juni 2017 Derfor er 0,95% i indlånsrente højt Indlånsrente: Sådan får du mest ud af dine penge 31. januar 2017 Indlånsrente: Sådan får du mest ud af dine penge 11. januar 2016 Tager du også til takke med 0 % i opsparing?