Bliver dine børns børneopsparing forrentet optimalt?

udgivet: 30. september 2013
, sidst redigeret: 30. september 2013
Bliver dine børns børneopsparing forrentet optimalt?
At starte en børneopsparing til dit barn eller barnebarn, kan hjælpe dem med at få en god økonomisk start på voksenlivet. Desværre glemmer mange at holde øje med renten, når børneopsparingen først er oprettet og det kan være dyrt.

I den første udgave af Ekstra Bladets nye tv-program 'Boksen'  fik Nick en besparelse på 130.000 kr. på sit andelsboliglån. I denne uges udgave hjalp Mybanker, Henrik og Nina med at tjene mange tusinde kroner ekstra på deres to børns børneopsparing.

Ved at flytte deres børneopsaringer til en anden bank, var Mybanker i stand til at finde en ekstra indtjening på over 21.000 kr. Du kan se hele indslaget her.

 

Vi søger stadig deltagere som vil med i tv-studiet sammen med vores direktør John Norden. Her vil vi med udgangspunkt i din situation komme med et alternativ, der kan spare dig for penge. Vi forventer på ingen måde, at du lægger hele din privatøkonomi frem for offentligheden, men for eksempel tager vi udgangspunkt i hvilket billån, du har, og på den baggrund vil vi komme med et forslag til en billigere løsning. 


Vi har brug for personer inden for følgende emner:
- Realkreditlån
- Billån
- Generelt bankskifte
- Forbrugslån kontra banklån
- Pension
- Forbrugslån/overtræk

Hvis du er interesseret i at deltage eller høre mere, så skriv på pj@mybanker.dk

sidst redigeret: 30. september 2013