Beregn bidragssatserne på realkredit

udgivet: 19. september 2017
, sidst redigeret: 18. januar 2018
Beregn bidragssatserne på realkredit
Selvom renten på samme type realkreditlån er nærmest identisk uanset hvilket institut du vælger, er der store forskelle på de samlede omkostninger. Det skyldes i høj grad de forskellige bidragssatser og kursskæringer der opkræves, men ofte kan disse være svære at gennemskue. Heldigvis kan du nu nemt selv udregne hvad din bidragssats er.

 

Bidragssatserne er vigtige at holde øje med

Mange har en tendens til udelukkende at se på renten når de vælger realkreditlån (og i mindre grad kigge nærmere på de forskellige institutter). Et 2% obligationslån hos Nykredit opfattes som identisk med et 2% obligationslån hos Realkredit Danmark. For den samme lånetype vil renten da også altid være næsten identisk uanset hvilket institut du vælger, da de udsteder de samme typer obligationer. Det betyder dog ikke at lånet koster det samme. Realkreditlån har andre omkostninger udover renten, hvor især bidragssatsen er væsentlig. Og den er meget forskellig fra institut til institut afhængig af belåningsgrad, lånetype og afdragsprofil. Ser du dig ikke for, kan du således risikere at betale markant mere, end du burde.

 

Hvordan beregnes bidragssatsen?

Med Mybankers bidragssatsberegner kan du nemt selv se din bidragssats (+ evt. kursskæring). Du skal blot indtaste om det er en helårs- eller fritidsbolig, husets værdi, dit lånebeløb, din låntype, samt om der er afdragsfrihed. Så får du et nemt overblik over din bidragssats og omkostninger første år (eksklusive renter og afdrag). Husk du også nemt kan indhente tilbud på dit realkreditlån hos Mybanker.

 

Data pr. 25/09/2017

 

Få alt at vide om realkredit i vores gratis e-bog
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilsendt vores gratis e-bog, der indeholder alt du skal vide om realkredit.

 

Hvis du allerede er tilmeldt vores nyhedsbrev, skal du selvfølgelig ikke snydes. Udfyld formularen på normal vis, så vil du kort efter modtage e-bogen på din mail.

 

God fornøjelse.

 

 

 

sidst redigeret: 18. januar 2018