And og gaver på afbetaling? Her er dine muligheder

And og gaver på afbetaling? Her er dine muligheder

Artiklen er fra december 2015

Som eksempel låner vi 2.000 kr., og vi har taget et hurtiglån, brugt kreditkort, kassekredit, et Vivus hurtiglån og fået et Magasin-kort (som tilsammen er repræsentative for det samlede udbud af de mange forskellige udbydere).

Vil du have julen på afbetaling, kræver det, at du enten har et kreditkort eller kan kredit-godkendes til fx Magasin kort eller Vivus hurtiglån. Bemærk, at det kun er det første Vivus hurtiglån, som er gratis.

Uanset hvilken måde du vælger at finansiere din rentefrie jul på, er det vigtigt, at du orienterer dig grundigt og er klar over, hvilke vilkår du låner penge på.

Tabel 1
Julelån 1

Hvis du vil låne mere end de 2.000 kr. og først kan betale af hen over 2016, slipper du ikke for at betale renter. Der er dog stor forskel på, hvordan du vælger at finansiere dit lån. Den årlige omkostning i procent (ÅOP) kan variere fra 10 % til 200 %. Vores eksempler tager udgangspunkt i et kreditkort, kassekredit, Magasin-kort, forbrugslån, kredit hos hurtiglånsudbyder eller et lån i Elgiganten.

Tabel 2

Julelån 2

Bliv lidt klogere og få et overblik over mulighederne for lån på Mybanker-teamets kreditkort-, forbrugslån– og lønkassekreditlister.

Sammenlign lån til forbrug

Der er ingen grund til at betale for meget for forbrugslån. Sammenlign altid før du låner.

Se mere