3 lette nytårsforsætter der giver dig et bedre økonomisk 2016

Gode råd om privatøkonomi

Sæt lidt tid af til at kigge din økonomi igennem og find ud af, hvor du kan spare og gøre det bedre – læs med her og få Mybankers bedste råd:

1. Overblik og forberedelse

Overblik og forberedelse er nøgleord for dine økonomiske nytårsforsætter. Før du kan forhandle, skal du have et godt overblik over både din egen økonomi og markedet. Og det er også tid til at stille dig selv nogle vigtige spørgsmål: Hvordan ser din prioritering ud? Hvilke lån er vigtigst for dig at forhandle ned? Hvad er de forskellige bankers renter og gebyrer? Husk at tænke på både dine lån og din opsparing – du kan læse mere her, om hvordan du får mest ud af din opsparing her. 


 

2. Drop frygten for at skifte bank

De fleste danskere er meget loyale over for deres bank og ikke mindst bankrådgiver. Men der er faktisk mange rigtig gode grunde til at besøge vores Skift bank tjeneste og bruge 10 minutter på at få det økonomiske overblik, der kan fortælle dig, om det er på høje tid at skifte bank. De fleste brugere får sig en god overraskelse og bedre råd til bil og rejser. 8 ud af 10 brugere, der fik tilbud via Skift bank tjenesten i 2015, kunne opnå en besparelse ved bankskifte.

 

3. Følg op og planlæg næste eftersyn

Eftersyn af bilen, eftersyn af tænderne… Og eftersyn af din økonomi. Et godt tip er at du grupperer eftersyn af din økonomi i samme mentale kasse som fx bil og tænder. Så er du sikker på, at du mindst en gang om året får tjekket, at du er så godt kørende som muligt.

Har du den bedste bank til dine behov?

Gør som mange andre danskere. Indhent tilbud fra banker og se om du kan opnå besparelser eller mere fordelagtige vilkår på dit bankengagement.

Skift bank i dag