Forum-svar oprettet

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Mikael MogensenMikael Mogensen
  Forfatter
  Indlæg
 • Forvaltningskonto

  i: Privatøkonomi #383107

  Hej.

  Jeg kan se at flere af debat indlægene er lavet i 2009, 2015 eller 2018. Min søn har været så uheldig at blive bidt i hovedet af vores hund og har så været heldig at få en forsikringssum, som skal på en forvaltnings konto, for hans skyld, så han har penge når han bliver 18. Fint indtil nu. Forvaltnings konti er lavet for at beskytte barnets formue. Også fint. Det der ikke er fint er at tiden er løbet fra de gode hensigter. Vælger man som værge lade pengene være og ikke invistere dem, så bliver de stille og roligt ædt af gebyrer og minus renter. Vælger man at at invistere dem for at undgå dette (gebyrer kan så ikke undgås), så risikerer man at lave fejl invisteringer, da man som almindelig dødelig ikke har skide meget forstand på sådan noget.

  Min pointe er: Forvaltnings kontier blev lavet for at beskytte et barns formue, Og det er så fint. Men sætter man dem på en forvaltnings konto, så er der jo ikke helt så beskyttet alligevel, grundet bankernes vilkår.

  Jeg så at der var en journalist som gerne ville ringes op. Det er dog nogle år siden. Men er der nogle inden for medie verden eller politikere, som måske stikker næsen indenfor på denne side, så vil jeg gerne i kontakt med dem.

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)