#230684
test

Altså hvis jeg som lægmand eller handelsrejsende som morssuredreng ynder at kalde mig skulle sige min ukvalificerede mening har du en skidt sag.

Da jeg på et tidspunkt indhentede vurdering på mit hus i forhold til en låne omlægning og en ombygning fik jeg tre forskellige svar. Det bedste bud vurderede mit hus til den nødvendige sum for at finaciereing af min ombygning uden at med regner en værdistigning altså uanset om jeg byggede om eller ej. Så vurderinger er ikke ens og du skumle muligvis i tide ha fået andre låne tilbud .

Ud fra hvad jeg læser mig til og hvad jeg fik oplyst i min egen sag er der 100pct den vurdering du modtager når ombygning er færdi der er den gældende og der med har du riskoen både for en ændring af forhåndsvurderingen (ændring i boligmarkedet generelt eller f.eks. En ny rokkerborg som nabo) og resultatet af en dårligt udført ombygning.

Jeg mener der var en sag dagspressen om dette for ikke længe siden hvor banken fik ret i at det var deres endelige virdering der galt og ikke det skøn der var lavet tidligere.

Har også hørt læst mig til og oplevet ved min stedfars hus at nettop udgiften til et nyt tag ikke “kom hjem “ ved salget.

Så tænker at det bedste du kunne ha gjort var at hjemtage alternative tilbud før du stod med ryggen med muren, men nu er der nok ikke så meget andet at gøre ind at forhandle rente på forbrugslånet så langt ned som du kan . Du har jo stadig holdent at indhente tilbud fra andre.

At rådfør sig med en advokat er altid en mulighed. En hændelig en vil nok tage en 2-5000 kr for at gennemgå dine papire og fortælle dig at det er bankens endelige vurderinge der er gældende.

1. Tvivler på at banken har tage 100.000 kr fra din konto uden at de er gået til noget du har bedte dem om at betale. Hvis du f.eks. Ikke kursikre et obligations lån og kursen falder og dette resultere i at din købe sum af et hus ikke kan dækkes ind vil de ja hente resten på din konto og tage kontakt til dig om at få resten dækket ind af et banklån. Lader du stå til bliver der til et overtræk på din konto.

2. Jeg antager at de manglende 120.000 kr er opstået som en forskel mellem en forhåndsvudering og den endelig vurdering. Der er som sagt den endelig vurdering der gælder. Nyt tage giver ikke en kr til kr prisstigning på dit hus. Der gamle tag havde jo også en værdi.