#223898
peter holm larsen

Beklager men mener det er trist at debatter på mybanker baserer sig på artikler fra Ekstrabladet som jeg flere gange har skrevet under andr indlæg. Men også og mindst lige så trist at den baserer sig på BT.

Jeg ved ikke hvor du har det fra, at det er frit opspind – jeg forholder mig til kendelse fra pengeinstitutklagenævnet. Jeg ved ikke hvad du mener med, at der ikke står linkede. De fremgår ordret af kendelsen – og det burde også i fairness fremgå i BT.

At lukke en konto mens det er en nem- konto har da intet med sløseri at gøre ! En nem-konto har da ikke særlig status i den henseende. Altid godt at kunne generalisere ud fra en sag eller to – og endnu bedre når ens egen sag er blandt populationen. Jeg har da selv enkelte gange skifte pe geinstitut og i forbindelse med flytningen i en periode i princippet ikke haft en NemKonto – og hvad så er mit spørgsmål – en NemKonto har jo i praksis igen betydning – jo selvfølgelig hvis man skal modtage fx kontanthjælp 🙂 nej spøg til sige – men i praksis betyder det jo ikke det store at ens NemKonto lukkes.