#223842
test

Morsdreng har naturlivs ret.

tillader mig bare at tilføje at det er svært at forstå hvad problemet konkret er:

1. Har du betalt stemple flere gange? Stemple er en afgift til staten så det betaler man kun en gang og man kan også ofte genbruge gammelt stempel. Har du betalt det flere gange antager jeg at banke har sagt undskyld og umidelbart tilbageføret beløbet.

2. Prioritet
er det det her lån vi taler om?
https://www.nordea.dk/privat/lan/bolig/nordea-prioritet-boligkob.html#tab=Fakta

Du har muligvist vedrørden bolig prioriteten bare misforstået begge forklaringer. Som jeg læser det og som min prioritet virker ved Danske banke er det som følger : Hvis den er på 1 mill er hovedstolen på lånet altid den 1 mill indtil du vælger at afdrage på den ved at “indsætte” penge på den konto hvor der står minnus 1 mill. Du har så en modkonto hvor der står 0,5 mill. Hvis rente som i danske bank er ens på de to konti er regne stykket 1 mill x “rente” – 0,5 mill x “rente” (hos dansk bank fremgår begge beløb af mit konto udtog) hvis renten er ens kan det reduceres til (1-0,5)x”rente”. OG i dette tilfælde er din hovedstol 1 mill og dit indlån 0,5mil. Så ja den hovedstol bliver ikke mindre og ja du betaler kun rente af det du udnytter. Så begge forklaring er rigtige

Så antaget at din modkonto er oprettet forsendt vil dit tab være dit samlede indlån gange forskellen i den rente du har fået på dit indlån minus den rente du skal betale på dit lån. Der der noget galt med de tal der er i dit skriv, men antaget vi rente er nul på dit indlån før prioiret og at det du har sparet op på en måned er 10.000 taler vi ca 50kr basseret på 6,45% pa.

I øvrigt mener jeg at ha forstået på THSV at Nordea har den dyreste bolig prioritet på markedet så det er nok et skidt valg i har truffet der.