Forside Fora Privatøkonomi Har fået bevilget lån, men kontoen som penge skal udbetales er forkert. Har fået bevilget lån, men kontoen som penge skal udbetales er forkert.

#221268
VIVUS.DK

@Mr R:

– Hvad er det der er så forfærdeligt ved netop vores lånevilkår hvis du sammenstiller med resten af markedet?


@Michael
:

– Vi kommer ikke med indlæg herinde for at fremstå som helgener. Det er for at forklare os mod de faktuelt forkerte påstande som du bl.a. præsenterer. Det er fair nok at du ikke kan lide at man i Danmark låner penge ud til borgere der har brug for at låne.
– Vi har de laveste priser på det kortfristede lånemarked, og desuden er produktet gratis for nye kunder – din prissammenligning giver altså ingen mening

Helt overordnet er det vi optimerer vores forretning efter, at få andelen af kunder der ikke kan betale ned. For at få denne andel minimeret har vi flere forskellige initiativer kørende, bl.a. er vi tilmeldt KreditStatus der er et register som sikrer mod overforgældning. Denne data arbejder vi i øjeblikket med at bruge til at forbedre vores kreditvurdering. Helt banalt, så har vi en bedre forretning hvis alle kunder betaler til tiden – og dette gør også at kunderne får en bedre oplevelse med brugen af vores service.

Med venlig hilsen
VIVUS.DK