#219624
morsdreng

Dine henvisninger til links om “registrant” vedrører registreringer af domænenavne og har INTET at gøre med ejerskabet til en konti i et PI. Ingen, Ingen anvender betegnelsen i betydning kontohaver eller indskyder. Så et det forhåbentligt klart for alle.

Det link som du henviser til vedrørende ejerskab, drejer sig om Koncernbegrebet i KGL § 4, stk. 2, og er derfor lige så irrelevant som det forudgående.

Da du allerede har glemt dine – tomme – trusler om politianmeldelse af Mybanker skal jeg blot minde dig om dit indlæg af kl. 23.59 den 28.1.2016 på denne tråd, hvoraf fremgår:

“Og hav så mit indlæg i tankerne fremover – og ( desværre tro ikke på alt der bliver skrevet på mybanker.dk – nogle her har kun som mål at vildlede – tarveligt men sandt desværre ! – har fået mybanker til at slette et hav af andres indlæg gennem tiderne – nogle synes det er plat jeg får mybanker til at slette indlæggene og lykkes heller ikke altid. Har få gange måtte meddele mybanker at de enten “frivilligt” slettede givne indlæg – og hvis ikke ville jeg indgive politianmeldelse – trist det nogle gange skal så langt – men har medført at de berørte indlæg er blevet slettet)”

Til dit §§-rytteri skal alene oplyses, at § 266b slet ikke er anvendelig og at § 267 er underlagt privat påtale, med hvad deraf følger.