#219490
peter holm larsen

Hej Michael,

Nu kommer det jo helt an på hvilken bank man placere sine penge i. Hvis det er en af de såkaldte banker der er “Too large to fail” som f.x. Danske Bank ville jeg ikke 1 sekund være nervøs for at placere fx 10 mio. kr. i banken.

Men naturligvis ville jeg aldrig placere 2,5 mio. kr. i en bank med risiko for at lukke, og har heller aldrig skrevet jeg havde oprettet indskuddet på 1 konti. Det kunne jo være det var fordelt som fx 4 x 625.000 kr. = 2,5 mio. kr. 🙂

I 2015 havde jeg for eksempel fordelt godt 2,9 mio. kr. på 4 konti. Men i stedet for at tro andre er patetiske – skulle du måske vente med at dømme, indtil du havde alle nødvendige oplysninger til at vurdere fakta.

Men trist hvis der er mange løgnere her og endnu værre hvis der er nogle der fagligt ved noget og bruger til at vildlede andre. Og debatørerne har penge eller ej, er vel i substansen helt lige fedt. Jeg synes i bund og grund der hvor jeg selv får størst glæde af at hjælpe andre, er hvor personerne ikke har “mange penge”.

Og nej jeg er ikke HalliHallo 🙂 heldigvis. Men prøv næsten gang at læse hvad der skrives, konkluder på det der er grundlag for, og mangler du oplysninger så spørg eventuelt – og antag ikke at fordi man udtaler sig om noget men ikke ved noget om, så er man klogere end andre – det er om muligt ikke kun ynkeligt men også værdiløst.

OG NEJ NATURLIGVIS PLACERER JEG IKKE 2,5 MIO. KR. PÅ EN KONTO MED EN KONTOHAVER I BANKER DER KAN BLIVE NØDLIDENDE – SÅ DUM ER JEG IKKE 🙂 OG HAR ALDIG SKREVET JEG HAR GJORT DET – AT PÅSTÅ DET ER REN LØGN!