#219486
peter holm larsen

Hej Morsdreng,

Alle har naturligvis ret til at have sin holdning, og rart du ved hvad andre mener 🙂

Jeg synes nu det er sund fornuft at forsøge at skabe sine informationer så enkelt som muligt og med så få økonomiske ressourcer som muligt. Det er det jeg mener med samfundsansvar – og nok også derfor jeg ikke er arbejdssøgende – og lever fint af vores lønindkomst på den gode side af 1 mio. kr.

Men derfor vil jeg jo stadig gerne lave gode forretninger og hvad gode renter for selv 0,75% i rente af 2.500.000 kr. er jo alligevel tæt på 20.000 kr. og da værd at tage med hvis det krævede 2 dages arbejde – og 4 mio. kr. om året tjener jeg trods alt ikke.

Men godt du ikke er tilhænger af ytringsfrihed 🙂 det er jo rart at vide hvad hver enkelt debatørs fundament bygger på. Jeg synes det er helt forkert, at du mener du er berettiget til at melde ud at Toften ikke SKAL oplyse noget som helt. Han har efter mit fundament helt på lige vilkår lov at deltage i debatten som han også har gjort tidligere i denne tråd.

Men fair nok er ikke værd lige her at bruge mere tid på at drøfte dette emne. Jeg skal jo nok finde banken via indberetninger til FTS, ved og mærke hvis indskuddet er over 50.001 kr. og har været der i mere end 1 måned. Og har indskuddet været på under 50.001 kr. og under en måned, så har renten udgjort under ca. 75 kr. eller ca. 30 kr. mere end det jeg kunne få forholdsmæssigt.

Kunne jo netop være at indskuddet var som en tidligere nævnte et af de her småindskud netop under 50.000 kr. hvor der ikke skal indgives særskilt renteoplysninger. Men lad os vende tilbage primo maj, så har jeg nok fået 1 . kvartalsindberetninger og haft mulighed for at gennemlæse de mange sider 🙂

Og så skal jeg nok til ALLE oplyse, hvilken/hvilke banker der giver 1,75 % i renter eller højere – det er der givet mange der gerne vil vide .

Men summa sumarum, når trådstarter spørger om hvad der tjener sig bedst når man har 2 mio. kr. – så er det jo meget lidt givende at sige, at du kan få 2% i rente – jeg vil bare ikke sige hvor.

Er det så ikke bedre som jeg sagde – han kunne få 0,8% o OEB. Det er jo i det mindste brugbart, for når vi kommer til ultimo maj, så er hans formue jo ikke likvid længere.

Så min pointe er – man kan komme med råd der er så værdiløse og så dårlige, at man ligeså godt kunne undlade at komme med dem. Trådstarter kan jo ikke starte med at ringe rundt til knap 100 banker og møde op personligt for 2 mio. kr. i 2 mdr.

Årsagen til jeg gider – er at min formue er væsentlig større og kan bindes væsentlig længere – derfor gider jeg bruge 2 dage på at gennemtravle de mange sider – i håb om at jeg er lige så god til at forhandle som Toften – og ikke mindst kan dele min viden med andre – DET ER NEMLIG ÅBENHED.!