#218760
Anonym

Prøver lige igen, kan godt se det var lidt rodet det Jeg skrev. Jeg er røget til Danske inkasso i august 2015 fordi jeg ikke overholdte betalings aftalerne med trustbuddy i sin tid ( Danske inkasso og trustbuddy har et samarbejde ) Danske inkasso har jeg afdraget et mdr beløb til siden august 2015, kontaktede dem så her i Januar omkring jeg ikke kunne overholde den mdr afdrag denne mdr og fik så denne mail jeg har vedhæftet nederst i denne tekst.
Mit spørgsmål er så om jeg stadig skal afdrage hver mdr som jeg har gjort ind til nu ( for pengene går vel ikke til trustbuddy nu hvor de er gået konkurs ) eller om jeg skal vente med at afdrage mere, til jeg evt selv høre fra den svenske kurator eller Danske inkasso hvad der sker med min sag ligesom Danske inkasso venter svar fra den svenske kurator? Håber det lidt nemmer at forstå nu

Hej Jette.

Vi takker for din mail, som vil blive behandlet snarest. I forlængelse af trust buddy abs konkurs, er den svenske kurator i øjeblikket ved at fastlægge den videre proces for håndtering af trust buddy inkasso sager. Da vi pt afventer kurator, kan der medgå en længere sagsbehandlingstid end sædvanligt. Såfremt din henvendelse vedrøre indfrielse af den udestående fordring, vil vi snarest kontakte dig så dit udstående kan blive udlignet.

Mvh danske inkasso