#218074
test

Mit forslag om at behandle en låne ansøgning for et debyr var ment som et forsøg på at forklare at et sådan forslag naturligvis ikke er mere seriøst i sort hvid og anonymt ind hvis det var på en hjemme side med fin grafik. Disses lån på trods af rki tilbud er for gode til at være sande og bringer ingen løsning. Jeg har ofte set disse tråde fuldt op med en enu mere desparat besked efter at der er betalt flere tusind kroner i gebyr. Det var sådan det forslag var ment og ikke for at nedgøre dig.

Jeg beklager så virkeligt meget at jeg stadig ikke forstå forstår hvad udtrykket ” betale advokat ” dækker over. Jeg antager at der er en regning fra en advokat men kan ikke gennemskue om det advokaten der kræver et beløb op for nogen eller for en ydelse denne har ydet.

Det er i et forsøg på at hjælpe at jeg smider de forskellig link. Jeg beklager meget hvis det ikke er et hjælp og håber så omvendt at morsdrengs angreb på mig var en hjælp for dig.

Når jeg skriver som jeg gør om udsætningen er det fordi at man nogen gange kan komme til et punkt i ens liv hvor man bare må erkende at nu sker der slemme som man har prøvet at udgå. Er man ved det punkt er der ikke andet at gøre at hæve hovedet så godt man kan og komme i gennem det.

Men det var så nok eller ikke nogen hjælp men måske kan det glæde morsdreng at jeg også har haft modgang.

Håber du har nogle du kan holde jul hos.