#215672
test

der må jeg gentage at det bør du spørge en bank, skat eller en formue rådgiver om. Som jeg læser de link jeg har lagt kan skat konfiskere hele beløbet hvis du f.eks. indføre det uden at oplyse det. Overføres det fra en bank til en anden vi jeg mene at det er banke der skal lave “papir” arbejdet men hvis du kikker i det link der var kan du selv se blanketten og forklaringen til den.

Hvilken dokumentation din far har og hvad skat vil forlange ved jeg ikke.

Jeg kunne måske også spørge dig om hvad forventer at få et svar ud fra de oplysninger du giver fra en anonym person i et debat forum du kan bruge til noget seriøst?

jeg mener ud fra de link du kan se neden for og almindelig sund fornuft at der må være tale om to sæt af spørgsmål.
1. Skattepligt i Thiland henholdsvis Danmark
2. Indførsel og udførsel fra henholdsvis Danmark og Thailand.

Hvis de 200kkr stammer fra et hus salg af et hus man har boet i i danmark burde de ikke bliver skattepligtige i DK ved at ha været en tur i thailand.

I forhold til indførsel i dk må det være hvidvaskningsloven der skal overholdes. Ryger han ind i den og et gør han d.v.s at skat ikke mener at dokumentation er god nok en stor bøde eller hele beløbet der ryger.

https://www.danskerhverv.dk/Nyheder/Sider/Har-din-kunde-rent-mel-i-posen-.aspx

Hvordan reglerne er i thailand ved jeg intet om og min vide om reglerne i danmark begrænser sig til de link du kan se neden for. Jeg ved at mange lande har regler for ind og udførsel af værdier og valuta. Tidlige skulle man sågar ha serienummeret på sin pc skrevet ned når man krydsede nogen grænser.