#208220
Anonym

Mange tak for dit svar. Kan dog ikke forstå du siger proforma/ikke eksisterende? Det er der jo absolut ingen fordele ved samlevende, tvært imod… dette er reelt og eksisterende. Der må være mange andre samlevende, hvor den ene kun ejer huset og betaler afdragene….Det med tillæg var banken der ønskede at budgettet kunne holde hvis han (mod min forventning) skulle finde på at flytte….Og der var min begrundelse til banken, ja budgettet kunne i den situation holde pga tillæg/fradrag…
Min mening er at han skal betale for sit forbrug og naturligvis også for noget af sine børns forbrug/forsørgelse (ca halvdelen).
Men jeg kan nu godt se, at sådan vil banker ikke beregne. og jeg er faldet mellem “to stole” lige der hvor det er sværrest rent rådighedsbeløbs beregnings mæssigt, øv.

Men alt om alt, så jeg mangler ikke så meget i rådighedsbeløbs-beregningen for at være oppe på det rådighedsbeløb banken kræver (ud fra intet tilskud/forhøjet beskæftigelses-fradrag og ikke at tager højde for begge skal forsørge), jeg var bare nysgerrig hvorfor det var sådan… Men nok om det, sådan må det så være. Men Tak for at skære det helt ud i pap for mig 🙂

I min banks rådighedsbeløbsberegning bruges reallkredit på 3% samt boliglån på 6,45%, kender I til banker der beregner med billigere boliglånsrente/muligheder?

Er der nogen banker der vil tage højde for at ens udgifter falder med tiden (f.eks barns skift fra sfo til klub om 2,5 år – ca 1300 kr mindre per måned?)