Forside Fora Privatøkonomi Kan det gøres billigere? Kan det gøres billigere?

#207720
HalliHallo

Kære Amagerpige!

Der er noget jeg ikke rigtig forstår i dit indlæg. Du skriver at I ikke har noget begreb om penge, men da I købte ejendommen i 2009 må I da have gjort jer nogen overvejelser mht. valg af lån. For banken giver jer da ikke et meget usikkert lån uden at have drøftet det indgående med jer.

Men din mand har jo fat i det rigtige, idet han siger til dig, at nogen lån kan flyttet over på kreditlånet, hvilket er jo helt rigtigt, hvis der er plads ud fra en vurdering fastsat af banken og kreditselskabet.

Det der undrer mig er også at I er ret gamle og har et temmeligt stort forbrugslån, ligesom du skriver at I er veluddannede. Der plejer lønnen jo også at følge med, men måske I ikke er så veluddannede alligevel, altså akademikere. Måske en tømrer og bager også kan kalde sig veluddannet, jeg ved det ikke, men måske andre kan hjælpe med det spørgsmål?

Ellers er mit råd at få en samtale med banken, og tage en kopi af dit indlæg med til rådgiveren, så han ved hvad det er du detaljeret skal have iflg. thsv.