#206740
Anonym

Test – tag og læs hvad advokaten Habermaas har skrevet til HalliHallo ovenfor, for det passer til punkt og prikke også på dig.

Overfor har Michael lagt et par link, hvor du på det ene selv oplyser at du er uddannet maskin-mester og de sidste mere end 20 år har været handelsrejsende. Det er der absolut ikke noget galt i, men det er ikke just en baggrund der prædestinerer dig til en bedrevidende attitude på alle de områder der berøres på dette forum, uanset om det drejer sig om finansielle spørgsmål, jura, skat, finansiering, belåning af fast ejendom o.s.v.

Kan du slet ikke forestille dig, at der både er læsere af dette forum og forfattere af indlæg på samme, som har mange års erfaring indenfor og et indgående kendskab til de ovennævnte områder og som derfor fuldt ud kan gennemskue kvaliteten af dine indlæg?

Der kommer ikke mere fra mig på disse sider, idet jeg overlader pladsen til de skribenter, der ser ud til at finde en tilfredsstillelse ved at “kloge sig” på alt mellem himmel og jord, uden at skele alt for meget til, om de besidder den fornødne viden på området.