Forside Fora Privatøkonomi Gode pensionsråd ønskes Gode pensionsråd ønskes

#205116
Anonym

@Den interesserede

Sikken in masse…..interessante…forslag og fif. Nu er jeg måske lidt en krakiler, men du skriver at jeg skal flytte mine pensionsopsparinger VÆK fra banken. OK.. men kan vi ikke blive enige om at en internetbank også fortsat er en BANK?? Nå..drillerier til side…

Jeg finder umiddelbart et par…lad os kalde dem…diskutable og uoplyste punkter i dit indledende skriv.

1. I pkt 6, giver du flere forslag til billige indeksfonde. Heriblandt Danske Bank. Hvad er så idéen for en Danske Bank kunde i at flytte sine opspringer (og betale omkostninger for dette), til Nordnet for så at købe DI beviser? Det er da langt billigere bare at lade opsparingerne stå og købe DI beviser hos Danske Bank. Det er nok ikke kurtagen til forskel.

2. Omkostninger, omkostninger omkostninger. Du går meget op i omkostninger. Men hvad med afkast? Det er da det interessante. Hvis jeg selv kan lave 5 % i afkast og betale 1 % i omkostning. mod at fx. en pulje kan lave 10 % og 2 % i omkostning. Hvor er så den bedste forrentning?

3. Fine forslag, men hvad er minimumsbeløbene og hvordan skal fordelingen og spredningen foretages? Hvilken profil henvender de sig til?

Slutteligt:
Hvad er overhovedet din baggrund for at give, pensions og investeringsrådgivning til folk? Noget som den finansielle sektor og deres ansatte skal certificeres i først, for overhovedet at måtte sige ‘a’ eller ‘b’ til en kunde.

Igen. Jeg er nok bare meget skeptisk overfor indlæg af denne karakter, så du behøver ikke give svar retur. Jeg lukker den fra mit vedkommende.

God dag til dig og øvrige læsere. 🙂

ps. Er enig i din betragtning, Niels Rasmussen. Gælds fri ved pensionsalder, må være at foretrække. Den gamle term “die in debt”, har jeg aldrig været fan af.