#204652
Pelene

Tak for uddybning. Personligt syns jeg os bare at det er “synd” for foreninger, som har gode intentioner / ideer – at de har svært ved at sælge. Måske syns jeg ikke det er så synd, at jeg vil gå ind i dem. Og netop fordi jeg er så panisk, for at miste det jeg smider efter den bolig, ved jeg at om det var jeg, der havde mistet op imod 100000 af kroner, ville jeg være tæt på at skyde hovedet af mig selv?? .. Jeg syns det er skrækkeligt! Fordi, som jeg forstår – så er swap skrækordet, pt., men foreningerne prøvede egentligt blot at være ansvársfulde dengang ikk? .. Nå, nok om min etik.

Tak for det skrevne, da det igen fuldstændigt fjerner mit fokus på risikable foreninger. Der var bare en mægler , der talte for at det faktisk også kunne være en investering, – og der kommer den griske grimme side så frem i mig. Vel menneskeligt nok.. Hmmm.

Ja! Du har ret, den 1. Uge var jeg helt besat af at ville finde og købe en – lige da jeg havde fået ide’ en. (Det nogle uforudsete penge) .. What gomes around, goes around… I 2. Uge overbød jeg en lejlighed, jeg ikke engang havde set, fordi jeg ville! Bo i den gade. Men jeg lytter – ro på og kig mig omkring. For ja! Får mere og mere indblik i, at kunne spotte de gode. Og at impulskøb , lige netop her – nok ville være skørt.

Den beskrevne lejlighed , så vildt fed ud, havde swap der udløber i 2016. Belåningsgrad på 60 % og kørte med overskud fortalte mægler.

Mht. Tekniske pris. Så forstår jeg det os sådan, at ens andel af gæld lægges oveni vurderingen, og derfor har nogen så mega høj en teknisk pris? .. Teknisk pris og vurdering er ikk det samme vel?