Forside Fora Bolig og realkredit Andelsbolig lån plus – samt generel forvirring og mistillid til Info fra banker. Andelsbolig lån plus – samt generel forvirring og mistillid til Info fra banker.

#204640
Pelene

Sikken da et barndoms, nej ungdoms? .. Nej først i 90’erne? – alt efter hvor gammel du er -minde! .. Har du fået noget chock/traume terapi siden – selvfølgelig bevilget ?? For sikken da en adfærd -eller forsøg på adfærd- at ville udbetale pengene før tid? Sku skamme sig, den gamle mand! Men sådan er gamle mænd nogle gange, chokerende .

Hvis du ikke var kunde længe, hvorledes betalte du så de 50000 tilbage? Og ikke mindst – vigtigst! Til hvilken rente? .. Er meget nysgerrig, om hvorledes det foregik i 90’erne !! Meget! Så meget at jeg faktisk sidder og sitre af spænding?!?

Hvor en i den grad heldigt med det taletidskort! Fortæl om det sker, for så det ikke første gang at jeg har foranlediget nervesammenbrud, hos andre mennesker – især mænd, vel at mærke.

I andre, tak for konstruktive svar! Jeg vil bruge den beregner og igang med budget lægning! … Meget får jeg ud af dette. Især, at jeg gået helt og aldeles væk fra en 1’er OG! Er heller ikke bange mere for at sku låne. Så fedt forum. Tak