#203430
Anonym

I stedet for at bruge al dit krudt på spørgsmålet om finansiering af købet af andelsboligen, herunder om du skal låne af dine forældre eller ikke, bør du bruge dine kræfter på at undersøge andelsboligforeningen, dennes økonomi og om prisen du skal give for andelen er realistisk og om den ligge indenfor maksimalprisen jfr. lov om andelsboliger og andre boligfællesskaber.

Køb af andelsbolig er noget helt andet end et parcelhus eller en ejerlejlighed og dagspressen vrimler med historier om andelsboligforeninger – og dermed også andelshavere – der er kommet i klemme.

Indenfor de sidste dage har der endda været artikler i pressen om, at selv mange ejendomsmæglere ikke er fuldt ud klædt på til at sælge eller rådgive om andelsboliger og bl.a. ikke kan vurdere andelsboligforeningernes regnskaber og dermed heller ikke prisen for den enkelte andelsbolig

Så brug 90% af krudtet på denne problemstilling og 10% på finansieringen, som trods alt er af mindre betydning, set i forhold til om købsprisen er den rigtige.