Forside Fora Bolig og realkredit Lån til hus – Hvad kan jeg forvente? Og hvorfor faen vil Nordea ikke låne os penge? Lån til hus – Hvad kan jeg forvente? Og hvorfor faen vil Nordea ikke låne os penge?

#203092
Anonym

Hej Bimbam,
Jeg har gået og grublet over samme spørgsmål som dig – ikke at jeg selv ville kaste mig ud på boligmarkedet i jeres situation – men spørgsmålet om, hvordan det kan være at nogle banker vil låne til studerende med den begrundelse, at de nok får et job på et tidspunkt som gør, at de måske kan betale gælden tilbage…

Nå men jeg vil anbefale dig at kontakte Lån og Spar. Jeg har oplevet dem som meget ærlige. De har heller ikke de samme anbefalinger på rådighedsbeløb, som for eksempel Nordea, Danske Bank, Sydbank osv. Nu ved jeg ikke om I har børn, men har man feks. 3 børn skal familien have et rådighedsbeløb på 18.000 når alt er betalt. Hos Lån og Spar er dette beløb 15.000kr. Det har en meget stor betydning for boliglånets størrelse. Nå men jeg vil anbefale dig at kontakte Lån og Spar, Frøs Herred, Sparekassen (der hvor du bor) og i det hele taget små banker, der ønsker og tør at investere.
Held og lykke med jobjagt og boligjagt.
Venlig hilsen
M