Forside Fora Bolig og realkredit Investering i feriebolig Investering i feriebolig

#202134
Michael

Jeg bliver altid godt mistænksom når jeg læser sådan noget her. “Bolig for en krone” ??! Som Ove Toft ganske rigtigt skriver så er konceptet at man tager et tillægslån i sin danske ejerbolig og køber en Thailandsk feriebolig for disse penge. Færdig, slut. Der er ikke noget som helst “for en krone” over det og som ethvert køb af bolig i udlandet så er der en lang række juridiske aspekter, skattemæssige konsekvenser og risici man skal være klar over. Det er bestemt ikke noget man lige skal kaste sig over uden at være dybt inde i sagerne.

Den garanti Anders nævner står beskrevet på hjemmesiden:

“Salgsgarantien sikrer en prisstigning fra 3-7%. Garantien sikre ikke bare en værdistigning men også en tilbagekøbsgaranti. Det garanteres inden for 6 uger.”

Så garantien gælder altså kun i 6 uger og er derfor værdiløs.

En feriebolig i Thailand kan da sikkert være udmærket. Det er én i Frankrig eller Spanien sikkert også. Ærlig talt ved jeg ikke en dyt om dette marked og derfor ville jeg heller aldrig nogensinde bare kaste mig over et køb uden at gennemgå ALT i detaljer og helt ned i bunden.

Mit umiddelbare indtryk af det her er, at man ligeså godt kan kaste sig over et køb direkte uden om Anders’ “for en krone”-tilbud. Der er ingen grund til at betale en mellemmand for værdiløse garantier.

Mit største problem med “for en krone” er, at Anders tilsyneladende forsøger at få Hr. og Fru Danmark til at belåne deres bolig herhjemme for at købe noget meget usikkert i Thailand de dybest set ikke ved noget om overhovedet.