#202130
Michael

Toften: “Det er nok mere et spørgsmål om din nye pige er interesseret i, at flytte ind uden at have noget på skrift !!!! Hun kan jo reelt, hvis det ikke fungerer stå uden tag over hovedet, fra den ene dag til den anden.”

Det er jo så den risiko kvinden må tage ved at flytte ind i et hus hun ikke ejer. Omvendt kunne kilgod få hende sat på skødet som 50% ejer hvorved kilgod skal betale hende halvdelen af husets friværdi hvis hun bryder forholdet og flytter om 3 mdr. Rimeligt?? Nej, det tror jeg nok ikke at det er og mange har desværre brændt sig på den konto. Derudover har hun så to børn så hvis hun skulle dø i morgen (ja, undskyld – ikke for at male fanden på væggen) så skal disse to børn arve hende og så skal kilgod også ryste op med halvdelen af friværdien.

Når man starter et nyt forhold op og flytter sammen så skal man ikke straks dele alt hvad man ejer og har, men tage den med ro og se tiden an. Skulle man så gå fra hinanden efter 1 år må man gå ud af forholdet med det man gik ind med.