#200926
HalliHallo

Tjep og beer, for min skyld kan I kan da bare fortsætte jeres lille diskussion, men jeg syntes jeres meninger er ren populisme, især tjeps. Jeg huske tydeligt hvordan han kørte tæt parløb med Turbomanden i angrebet mod Danske Bank og de af folketinget vedtagne bankpakker.

Hvis vi nu skal snakke fremtidig folkepension m.v., så er der jo ikke nogen der ved om der vil ske betydelige ændringer i pensions- og sociallovgivningen, men jeg vil næsten kunne udstede garanti for, at der altid vil være en vist sikkerhedsnet på mindst bistandshjælpniveauet (som er meget, meget lavt for enlige) for ubemidlede, som selvfølgelig også vil gælde ældre. Den der floskel med “Når vi bliver pensionister så er der ikke nogen penge til os” giver jeg ikke meget for, da man har sagt det alle dage, bare spørg den ældre generation.

Apropos folkepension: Så er den d.d. slet ikke så ringe som I gør den til. Mange der i dag modtager ydelser som f.eks. fleksydelse, ledighedsydelse og kontanthjælp vil opdage at deres rådighedsbeløb stiger betragteligt, når de overgår til folkepension. Denne stigning kan være på helt op til 4.000 kr. om måneden, og dette endda for en person uden anden indkomst end måske lidt ATP.

Beer: Tjener du virkelig kun ca. 30.000 kr om måneden som ingeniør, jeg troede bare man tjente betydeligt mere. Men da du tilsyneladende interesserer dig nok så meget for økonomi, herunder pensioner, så skal du givetvis nok nå at blive en temmelig rig pensionist alligevel, det er jeg overhovedet ikke i tvivl om.