#199360
HalliHallo

Der er ingen der har skrevet at det er kompliceret, men alle opgaver tager jo ligesom tid, og det gør ophævelse af en børneopsparing da også, og at nogen beder om detaljer i sagsbehandlingsgangen er vel bare for meget.

Alene det at der er tale om en børneopsparing, så skal lovgivningen jo ligesom følges, dvs. at den nye banke skal have oplyst hvad der er indbetalt alt i alt på kontoen indtil overførselsdagen, hvor meget der er indbetalt i overførselsåret, ligesom de skal oplyse hvornår kontoen er oprettet, og hvis den er flyttet flere gange tager det velsagtens ekstra tid at færdigøre sagen.

Så en beløb på 2-300 kr. er vel ikke urimeligt? Det mener jeg i hvert fald ikke, men nogen herinde skal altid beklage sig, også ham vrturbo, der skriver det ene hadeindlæg efter det andet om de finansielle institutter efter at “Generalen” pludselig fik fuld forståelse for at Danske Bank skal til at opkræve abonnementsgebyrer. Indtil vendingen skrev han nemlig selv det ene hadefulde indlæg efter det andet om netop Danske Bank.