#196698
Anonym

Så er det da godt at vi har eksperter som dig, der kan modsige de lalleglade amatører som medvirker i den dokumentar. De ved tydeligvis intet om hvordan Danske Bank førte deres udlånspolitik eller hvordan banking theory hænger sammen med den empiriske virkelighed som spillede sig ud lige foran næsen på dem. Jeg kan godt se, at det er dig, test, der har fat i den lange ende med den række af argumenter samt beviser herfor som du har fremført. Kan du selv se hvor filmen knækker?

Nu skal jeg spare dig for noget af besværet og skære direkte ind til benet, hvor Henrik Sass Larsen der bl.a. sad med til nogle af forhandlingerne om (/med) Danske Bank, fortæller lidt om situationen: http://www.dr.dk/DR1/dr1-dokumentaren/sikke-en-fest/Nyheder/20121126095526.htm

Jeg venter lidt på et eneste argument for, at Danske Bank for det første ikke har haft et overordentligt likviditetsproblem samt et bevis for at de banker som er krakket, har været det man inden for bankverdenen kalder ‘too big to fail’. Hvilket i øvrigt er essensen og grunden til at Danske Bank aldrig vil få lov til at krakke her i DK.