#196100
Delta means

Kære RnRoller,

Du er det jo svært lige at læse præcis hvad dit mål er – men formoder du vil optage et fastforrentet lån nu fordi du har en tro på at renten vi stige de kommende år.

Og det er korrekt at det fordre du har en bolig i Danmark som du kan belåne.

Der er skrevet mange indlæg her om hvor umådeligt farligt det er at søge råde i et forum så dette – og som det er skreevet senest – hvis man tro er at renten stiger f.x. 2 % point – over de kommende 2-3 år – ja så er det da helt sikkert en god forretning at optage et fastforrentet lån i dag og sætte pengene i banken. Du kan låne til ca. 4 % som fastforrentet.

At Michael skriver at manøveren ikke kan svare sig, hvis du tager et fastforrentet lån fordi renten er højere end du kan opnå på en opsparing – er desværre så simplet et svar – at det er værdiløst og med dine forudsætninger til renten som du skriver om, snadsynligvis også vil være direkte forkert. Det er desværre ulempen ved fora som disse, at deltagene i fora kan skrive hvad de vil uden at skulle have nogen som helst viden. Jeg har tidligere meldt en skribe indlæg her til mybanker – men deres eneste svar er nærmest, at man må skrive hvad man vil i et forum – også selv om det kan dokumenteres det er 100% forkert med garanti.

Trist med sandt.