#195494
HalliHallo

Test:

Jeg kommer normalt ikke med personlige angreb, men når du og din gode ven generalen stedse kommer med det samme vås om bistandshjælp, tab på Amagerbanken, udenlandske pensionskonti og bla. bla. bla., så er det vel ret og rimeligt at tage til genmæle, men så snart jeg redegør for jeres lange stribe af ukorrekte oplysninger/utroværdige historier og direkte fejlrådgivning, så er det pludselig personlige angreb. Den kloge læser kan sikkert nemt gennemskue jer 2, og ved at det selvfølgelig skyldes mangel på gode argumenter i diskussionerne om forskellige emner. Indrøm dog at I ofte tager fejl, men ikke èn eneste gang har I gjort det. Hvis jeg en enkelt gang tager fejl, hvad sjældent sker, så er jeg den første til at indrømme og beklage.

Jeg kan endnu engang oplyse, at min nabo ikke skal betale noget gebyr for at være kunde i Nordea Bank, når hun er tilsluttet “gratis hverdag” eller hvad det nu hedder, og at hun hidtil har betalt 150 kr. for et Visa/Dankort. Og det samme skulle hun nu til at betale ca. 400 kr. for i Danske Bank, altså en stigning på langt over 100%.

Jeg var inde på pengepriser.dk og kunne se at grunden til den lille forskel er, at man går ud fra at pensionisten har både 12 kuvertbetalinger om året og 12 indb.kort via kassen. Men hvem går egentlig til kassen hvis de kan putte regningerne i en kuvert? Ja, jeg spørger bare? Nogen der kan give en begrundelse for det?

Nu kommer det kuriøse: Pengepriser går endvidere også ud fra at pensionisten udsteder 12 checks om året. Personlig har jeg ikke udstedt en check i mange år, så jeg går ud fra at de fleste pensionister heller ikke gør det, hvis de da overhovedet har et checkhæfte. Nogen der kaste lidt lys over det store checkforbrug?

Det er vist en meget, meget atypisk modelhusstand pengepriser sammenligner ud fra…………….