#195146
Prasmus

Jeg tror ikke det kommer op på 480kr/året hos Nordea, jeg har kikket lidt i deres priser og fordelings program og har svært ved at se at det løber op i det niveau.

Umiddelbart virker det som om det kan gøres gratis, hvis man vælger “gratis hverdag” og dermed accepterer at modtage alle konto udskrifter, betalings service meddelelser og lignende i netbank og ikke på papir, noget som alle næppe synes er en god ting…. Nogen vil hellere give 50kr eller 100kr (for netbank) for at få tilsendt eks. betalings service udskrifter hver måned.

Ting som dog er lidt usikre (svære at læse sig til) er om “gratis hverdag” kan vælges af alle eller kun af visse fordelsprograms kunder. Desuden fandt jeg ikke umiddelbart noget om pris for Dankort eller Visa/Dankort, men jeg tror at Dankort er gratis (hvis man dømmes til at være kreditværdig) medens Visa/Dankort muligvis koster noget – sådan var det engang.

I forhold til hvad “test” skriver, så er jeg enig så langt, at Nordea har samme opdeling af kunderne som nu DB indfører, men i stedte for et fast gebyr for “det meste” så er det hos Nordea delt ud over visse ydelser og produkter, så den samlede pris afhænger af hvad man ønsker at benytte. Nogen vi synes det er mere uoverskueligt end DB, andre vil være glad for at kunne se hvad det er de betaler for.

Når det så er sagt, så ved man jo ikke om Nordea om en måned følger trop med DB eller indfører nye gebyr for diverse ydelser som er gratis i dag.

Det bedste I kan gøre er, at aftale et møde og der bede om at få oplyse hvilke gebyr der vil være gældende for hendes arrangement.

PS: Skrevet af en Nordea kunde, der hverken vil anbefale eller ikke anbefale Nordea – der er så mange andre banker som sikkert kan gøre det lige så godt/dårligt!