#194954
OBS

Alle kan abonnere på de nye kundepakker (Hverdag og Hverdag+), men om og i givet fald hvor meget du skal betale for det, afhænger af det samlede engagement i banken og dermed hvilken kundegruppe du bliver placeret i.

Er engagementet under 750.000 kr. tilhører du en kundegruppe som betaler et kvartalsvis gebyr for kundepakkerne, ellers er det gratis. I engagementsopgørelsen lægges indlån, udlån, realkreditlån, værdien af private pensionsdepoter m.m. sammen til et samlet tal, der så bestemmer hvilken kundegruppe du bliver placeret i. Har du f.eks. et realkreditlån i RD på 600.000 kr., en opsparing på 50.000 kr. og et billån på 100.000 kr. har du et samlet engagement på 750.000 kr.

Om man får nye fordele, afhænger nok af hvordan du tidligere har brugt banken og hvilken kontoform du tidligere har. Har du f.eks. 24/7 konto, er det lidt småt med nye fordele da mange af ydelserne under den kontoform netop var gebyrfri fordi du mestendels betjener dig selv via netbank osv.

Så måske kan det svare sig at skifte bank, måske kan det ikke. Det afhænger af hvilke af bankens ydelser din nabo indtil nu har brugt.