#188222
Mor51

Hej Henrik.
Hvis du blot søger et sted at anbringe et pensionsbeløb til en rimelig forrentning, så kan jeg anbefale Alm. Brand Liv & Pension. De giver for øjeblikket 3,65% i rente (men den er variabel).
http://www.almbrand.dk/abdk/OmAlmBrand/Omkoncernen/Aktuelt/CURART_BILLIGSTEPENSION?oversigt=Privat
Men jo større beløb, man har, jo bedre, for man betaler et fast gebyr på 58 kr. pr måned (så vidt jeg husker), og det er uanset pensionens størrelse.
Det koster også noget at indskyde på kontoen, alt efter beløbets størrelse, og man skal have en aftale om et bestemt årligt indskud.
For mig var det vigtigt at det var en pensionskonto, fordi beløbet var større end indskydergarantien dækker, og pensioner er jo dækket fuldt ud, men ellers (hvis dit beløb er mindre end de 750000 kr.)kan du jo også overveje bare at oprette en opsparingskonto med binding i f.eks. 3 år. Det kan vel give ca. den samme rente (og den er så sikret i perioden), og så slipper du helt for gebyrerne. Men (kommer jeg lige i tanker om) der er vist noget med, at pensionsafkast beskattes lavere end andet afkast, så det skal måske også tages med i betragtning.