#187966
Anonym

Du kan ikke modtage en lønstigning, hvis du ikke modtager løn – det siger lidt sig selv ikk! Du virker velformuleret og til dels oplyst, så du kan vel godt følge logikken..

Du modtager derimod en offentlig ydelse kaldet en overførselsindkomst, deraf modtager du en stigning i din overførselsindkomst, eller alment kaldet en regulering.

Denne er som sagt realnegativt stigende grundet inflationen, dvs. at det ser ud som om, at du modtager flere økonomiske midler, men grundet prisstigninger i samfundet – dækker din regulering af overførselsindkomsten ikke disse prisstigninger, derfor har du realt mindre penge at bruge på varer og tjenesteydelser.

At du har fremlagt et ideforslag til, hvordan du kan fremskaffe 300K i likvider er jo en af de bedre dele, i denne godmorgen humorbombe jeg er vågnet op til. For den er direkte urealistisk og uladsiggørlig.

Men drøm du bare videre, drømme er vel noget af det eneste man ikke tage fra personer på varig overførselsindkomst, da alt andet vel efterhånden er blevet taget fra dem – som værende ære, værdighed og ikke mindst kredit-delen af værdigheden!