#187700
pppede

Usikret gæld for 500.000 trods en høj kreditomsætning er ikke bankernes favoritprodukter i øjeblikket. Kombinerer man samtidig dette med, at dit forretningsomfang med banken (umiddelbart) er meget begrænset, så forstår man nok prissætningen. Havde du haft bil(lån), forsikringer, pension og bolig(lån), så var din forhandlingssituation i hvert fald bedre.

Du giver sandsynligvis heller ikke dine mindste kunder de bedste priser. Omvendt kan man jo så heller ikke klage efterfølgende, hvis de finder varerne billigere et andet sted. Som du så også ved, så er pris jo kun ét parameter at konkurrere på..

Man kommer selvfølgelig langt med en god løn og et vist potentiale, men i mine ører lyder det ikke urimeligt. Det kan dog ikke afvises, at andre banker kan gøre det billigere. Pt. er DBs laveste sats på en kassekredit 10,45 for 24/7 kunder og det er nok typisk i en lidt anden størrelse.

Hvis forholdet mellem dig og banken er godt og det virker realistisk at lave en fornuftig afvikling på kreditten ved omlægning fra kredit til lån, så lyder det som en win-win for både dig og banken – og derved er en nedsat rente jo ikke helt hen i vejret.

Anyyways, pøj med projektet 🙂