Forside Fora Privatøkonomi DanskeBank sætter udlånsrenten op endnu engang – 0,50% DanskeBank sætter udlånsrenten op endnu engang – 0,50%

#184576
test

At rigtigt mange banker har tabt her under dB er helt klart men jeg ser ikke rigtigt noget belæg for at mene at dB skulle værre market være til at hæve renten ind andre eller virkeligt ret meget være til at drive forretning ind andre.

Man skal købe sin sødmælk der hvor man selv mener at man får den bedste vare og faktisk er jeg selv eks danske bank kunde men nu tilbage. Hvorfor? Fordi bankens tilbud og mit behov har ændret sig.

Sidste gp valgt bank mener jeg at husk at valget faldt på danske bank, de har så i mellemtiden bedt om mere for varen og er måske ikke længere det bedste valg, sådan er det bare.

Det gør som sådan ikke danske bank til en bank der er på vej mod afgrunden. De overlevede da fint at jeg smuttede sidst og sikkert også at gp smutter nu.

At danske bank generelt sku ha et problem med at leve op aftaler tillader jeg mig at tvivle på især ud fra det der skrives her. En variable rente er vel variable, man bør læse kortbestemmelser og jeg har aldrig hørt om man kan omlægge med en Tlf opringning