#184470
Mr R

General Prier

Grunden til at den griske banksælger(Som ikke arbejder i en bank) ikke nævner noget om difference renter er fordi her er tale om indfrielse ved rentetilpasningen.

Differencerenter opstår kun ved opsigelse og kontantindfrielse før termin og differecerenterne går derudover kun til investorerne og ikke til Bank/Realkredit. Bidraget som er den fortjeneste Realkreditinstitutet har på deres kunder bliver tilbageført ved en straksindfrielse.

Det er helt rigtigt at man skal passe på med at omlægge hvis man flytter inden for en kort årrække. Da de udgifter der er ved omlægning måske ikke kan nå at dækkes.
Det har jeg dog på intet tidspunkt rådet ham til at gøre, men blot sagt at det er en god ide at afdrage sit lån hurtigere og givet ham de 2 muligheder og en af dem er præcis det samme som du kommer med der. Nemlig at lave et profilskifte ved rentetilpasningen.

Citat mig selv:
Det nemmeste ville være blot at lave et profilskifte ved rentetilpasningen på dit F1 lån og lave løbetiden om til 10-15 år. Du kan så samtidig vælge at ændre til de andre flexlån F1-F10.
På den måde slipper du for at indfrie dit gamle lån og tinglyse et nyt lån.
Det vil formentlig koste et mindre gebyr på 500-600 kr.

Det virker på mig som om du kun ønsker at komme med kritiske svar i alle dine indlæg og din egentlig interesse i at hjælpe ligger på et meget lille sted.