#182214
Anonym

Det er nu Blevet så slemt i de danske banker at de nu bruger mafia metoder for at presse deres Kunder til at stille yderligger sikkerhed for gamle lån.
Hvis man ikke gør som banken forlanger så bliver man straffet med en rente der ligger 2-3 % højre Ind folk der kommer ind fra gaden.
Dette gælder selv om banken har fuld dækning for deres udlån og selv om man har været kunde I over 20år dette betyder intet.
Man vender kunderne ryggen og personlige Rådgiver man havde tiltro til ignorer kunderne fuldstændig, jeg har personlig erfaring for og kan dokumentere at rådgiver i Danske bank
Ikke svare inden man beder filial chefen om svar.(efter 3 Måneder)
Det er også fuldt dokumenteret at danske erhverv ikke rådgiver deres kunder.
Har haft uvilligt revisor og økonomer fra andre erhvervsbanker til at gennemgå regnskaber og Financering der er tilbudt af danske bank og dennes kreditforening de smiler og siger samstemmigt at det ligner noget Amatører har lavet, de forstår ikke det ikke er ændret for længst.
Så hvis man har danske erhverv som samarbejdspartner så har man en værdiløs samardspartner
Som man intet får ud af andet ind udgifter.
Så har man firma og brug for en aktiv medspiller i sit firma så skal man ikke bruge ovenstående.
Personlig Rådgivning er ikke meget beder, har man aftaler med disse skal man få det på skrift for De glemmer hurtigt og løber fra de aftaler de laver.
De sider i møder og lyver omkring tidligere aftaler som er indgået men presset af chefen har de Glemt alt om den rådgivning de tidligere har givet.
Det er utrolig grænse overskridende at personer som man tiltror ens personlige penge ikke er til at stole på.
Jeg ved godt at det muligvis er mig der er naive og små dum, men jeg regnede med at når man gennem 15-20år har opbygget et fortroligt forhold til sin bank og rådgiver så ku man stole på De rådgiver som man har haft et tæt forhold til.
Men det kan man ikke, det rør dem ikke at bruge mafia lignende metoder for at få rettet op på de Fejl som de har lavet.
Så har man et mangeårigt lån man ønsker en fornuftig rente på så bliver man pålagt at ændre Vilkår på lånet med merudgifter til følge.
Det ligger chef i Danske bank —– —- —— ikke skjul på under et møde i banken 1. juni 2012 Hvor jeg får klar besked på at det bliver som han og banken ønsker.
Og tidligere aftaler er ikke længer gældende.
Til dette møde var også personlig rådgiver gennem knap 20år —– —— som pludselig også Syntes det var helt ok at man prøvede at presse kunderne økonomisk for at få dem til at stille yderliger sikkerhed for bankens udlån.
Det var pludselig helt i orden at kunder der ikke er villig til at bruge penge på at lave pantebreve Til sikkerhed for banken skal trues økonomisk så banken kan rette op på alt det lort de har tabt penge på.
Både —– —— og —– —- —— lage heller ikke skjul på at det var alle os almindelige Kunder der kom til at betale for bankernes overforbrug.
Og specielt erhvervskunder er nemme offer da de har svært ved at finde en ny bank så bankerne Kan rigtigt presse disse.
Dette var lige for at gi folk et indblik i hvorfor alt står stille i Danmark hvis det ikke er gået op for Folk allerede. Men er du arbejdsløs så kan du takke din bank for dette.
Det er umuligt for små og mellemstore virksomheder at få gang i hjulene for renteudgifterne stiger Hver måbede. Og dette vil ikke ændre sig før bankerne har fået de penge hjem som de har smidt i Stein Backer og lignende varmluft projekter.
Jeg håber at mit indlæg kan få folk til at se hvor arrogant danske banker er blevet og hvor Nemt de har ved det uden at der er nogen der griber ind.
Det er det tætteste vi kommer på mafia lignende tilstande.


Indlæg redigeret af administrator: Navne på personer fjernet.