Forside Fora Privatøkonomi Kæresten flytter ind… Kæresten flytter ind…

#180520
Anonym

Hejsa,

Vi har nu boet sammen siden august 2011 og det går rigtigt fint. Problemet er blot at hun nu er begyndt at fable om at hun er utryg ved at jeg ejer alt, dvs. hus, inventar, biler m.m. Hun ejer intet andet end det tøj og de sko hun har i skabet. Jeg har i perioden fra vi flyttet ind spenderet hvad der ligner kr. 150-200.000,- på bl.a. en brugt bil hun kunne køre i, en masse inventar, renoveringer af hus, you name it…
Hun betaler intet i husleje overhovedet og betaler kun for kost til 4 x personer (deraf er 2 hendes egne børn som også bor ved mig/os). I perioden vi har boet sammen har jeg betalt hende ca. kr. 20.000,- i ekstra lommepenge fordi hun aldrig har en krone og afdrager på en forholdvis stor gæld som jeg intet kendte til før vi flyttede sammen. Jeg har betalt hendes klatgæld til venner og bekendte som hun også har lånt penge af, viste det sig. Jeg betaler hendes bensinforbrug, udover alle de andre omkostninger i form af kæmpe vand og varme udgifter. Alt hjemme er finansieret af undertegnet.
Hvad fanden gør jeg ? Hun vil have sit navn på min livsforsikring, hun “antyder” at hun efter 2 år mener hun kan komme efter huset, hvilket jeg har forklaret hende at hun IKKE kan. Hun er verdens sødeste pige og jeg er meget glad for hende og hendes to børn. Jeg er dog ikke interesseret i at dele noget med hende økonomisk. Jeg har prøvet det i mit tidligere ægteskab og det tog mig 5 år at komme ovenpå igen økonomisk. Har simpelthen ikke lyst til at blive “barberet” igen og det piner selvfølgelig hende at jeg ikke vil dele alt med hende og sikre hende økonomisk hvis der skulle ske det ene eller det andet. Jeg overvejer at købe en lejlighed til min søn som snart fylder 18 og gerne vil flytte hjemmefra (han bor ved min ex. kone), men også her vil hun med som 50% ejer. Behøver jeg sige hvem der skal financiere dette køb ? Det seneste er at jeg også skal finansiere hendes nye internet butik, og det gør jeg gerne da jeg elsker og støtter hende i alt hvad hun foretager sig.

Hvad mener i andre ? Er sku efterhånden lidt betænkelig ved det hele …. :-/