Forside Fora Privatøkonomi Mon vi får et ja i banken/kreditforeningen? Mon vi får et ja i banken/kreditforeningen?

#176540
HJL

Velkommen hjem!

Krisen har desværre skærpet alle bankers opmærksomhed når sagen er udlån til bolig. Jeg er sikker på at der er få banker i lille DK der låner penge ud til kunder uden at de har et job.

Med alt respekt så har I ingen garanti for at få et job.

Du skriver at din mand kan arbejde hjemmefra her i DK så er i allerede halvt i mål, hvor stor en del af lønnen hiver han hjem?

Igen pga. krisen er det blevet MEGET svært at få lov til at låne til bolig nr. 2, hvis man har en høj belåning på bolig 1.

Hvad hvis jeres lejer flytter?

Du siger tak for svar til tabac og at du selv har helt styr på hvordan tingene hinger sammen, det forstår jeg ikke. Du spørger om banken selv kan godkende dig hvis du selv ligger de 5 % og det forsøger Tabac at forklare dig….???

Jeg ved ikke hvordan samtlig bankers aftaler med “deres” realkredit institutter er MEN…

I min bank er det op til min rådgiver at vurdere om jeg kan låne til en bolig uanset 5 %. Da banken ejer kreditforeningen og blot skal overholde de regler realkreditten nu engang operere efter.

Hvis din bank ikke ejer sin egen realkreditforening tror jeg ikke din bank selv kan bestemme ret meget selvom du har 5 % mon ikke det hun mener er at så vil I stå meget stærkere og at det derfor vil være meget lettere for hende at få jeres ansøgning bevilget og at dette netop også er grunden til at hun hellere ser en udbetaling end et mindre privatlån.

Et sted skriver du at I har en god historik med banken og jeg er sikker på at det er denne historik der i sidste ende må være jeres absolutte trumf kort. Uden den historik vil i have MEGET svært ved at få lånet. Med den historik tror jeg i har en ok chance men det afhænger meget af hvor stor en del af lønnen din mand står for og hvordan jeres bank ser på det med 2 boliger.

Udbetaling / ingen udbetaling / forbrugslån osv. betyder knap så meget når blot I har en god historik og en pæn løn med afklarede fremtidshold.

Findes der virkelig ikke andre huse magen til?

Man bliver jo helt nysgerig efter at se billeder 🙂

Må man spørge hvor i landet vi ca. er?

Held og lykke – HJL