#175786
Anonym

Problemet er nok basalt set at i har misligholdt gælden til banken, og så er de ikke specielt imødekommende længere. Derfor det er en god ide at lave et meget godt og ordentligt forarbejde når i kommer med noget.

Banken sikrer sit eget tilgodehavende og betalinger på den måde som jeg foreslog, og i får samtidigt styr på jeres økonomi. Lad være med at forvente nogen ‘hjælp’ fra banken eller at de vil styre det, sørg for at der er styr på det når i kommer med det. Det kan i sagtens bruge en 4-5 timer på at lave en aften, og sørge for at det hele stemmer. Sørg for at der er 500kr+ i overskud på budgetkontoen hver måned så der ikke kan ske noget ved prisstigninger o.lign.

Og et sidste tip.. alle ‘variable’ regninger som f.eks mobil skal i betale over forbrugskontoen evt. girokort/visa. I må virkeligt, virkeligt ikke overtrække den budgetkonto hvis i får den på den måde. Så bli’r det hele lukket ned for jer i banken igen. Tag gerne en måned på havregrød så i kan sætte 1500kr ekstra ind på budgetkontoen som ‘sikkerhed’ før i får den oprettet.