#174342
Anonym

I er desværre havnet i den situation at I har lån for mere end hvad huset er værd. Derfor er I låst. Hvis banken insisterer på at I skal afdrage mere og dette ikke er muligt for jer så er der kun en vej, nemlig at sælge. Dette vil dog nok betyde, at I kommer ud med et minus og dermed en gæld der skal afdrages efterfølgende, men hvis I finder noget at leje til en væsentlig billigere husleje kan det jo være en mulighed.

Vil I ikke sælge med tab så har I kun den anden mulighed nemlig at skære yderligere ned på jeres forbrug eller tjene noget mere således at de ekstra penge til afdrag kan findes der.

Det er ikke gode nyheder, men det er desværre sådan situationen er for mange der sidder i samme situation efter at huspriserne er faldet. Og ja, som en anden også sagde skal I være opmærksom på at I formentlig skal til at afdrage endnu mere i 2014. I må derfor regne lidt på om det er realistisk at I har skabt så meget luft i økonomien til den tid at I kan gøre det, hvis ikke så var det nok værd igen at regne på om I måske skal sælge trods tab. Men du skriver at din virksomhed er i fremgang så det kan jo tænkes at der kommer en væsentlig indtægtsforøgelse af den vej.